OutbackRiviera.com

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
E-mail Print PDF
AddThis Social Bookmark Button

Ontsnap aan de drukte, glitter en glamour van Cannes en Saint Tropez, en kom naar de natuur. Ontdek het achterland van de Riviera, de streek tussen de Middellandse Zee en de zuidelijke Alpen.

Deze streek heeft een breed scala aan activiteiten voor de hele familie te bieden, en is een uitstekende plaats voor het beoefenen van gezonde buitensporten, waaronder fietsen, mountain biken, skiën, wandelen, rotsklimmen, canyoning, kanoën, raften, vissen, paard rijden en zeilen. Het gebied kent verschillende avontuurlijke bossen, en heeft een ondergrondse ‘via ferrata’. Het is bekend door zijn mogelijkheden voor paragliding en hang gliding bij de Col de Bleyne, Gourdon, Gréolières en Lachens.

Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor trips naar het vlakbij gelegen Monaco en natuurlijk Italië, ook per trein gemakkelijk bereikbaar.

Op slechts een korte afstand van het vliegveld van Nice-Côte d’Azur, de stranden van Cannes en Grasse (de parfumhoofdstad van de wereld) is het een perfecte bestemming voor een weekend of langere vakantie in alle jaargetijden.